Bericht versturen
aboutus

Anhui Zhenda Brush Industry Co., Ltd.

Anhui Zhenda Brush Industry Co., Ltd.
1
Anhui Zhenda Brush Industry Co., Ltd.
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: ZhenDa
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 1000000-5000000
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

China Anhui Zhenda Brush Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Opgericht in 2010, heeft de Borstelco. van Anhui Zhenda, Ltd in Qianshan, de Provinciale Economische de Ontwikkelingsstreek van Anhui, evenals de basis van de borstelindustrie in China de plaats bepaald van. Het is een nationale high-tech onderneming, die de zaken van onderzoek en ontwikkeling, productie, en verkoop integreert. Het heeft een geregistreerd kapitaal van 8 miljoen Yuans en een vloerruimte van 20.000 vierkante meters. In 2019, loog het bedrijf in de wetenschap en Innovatieraad van Anhui-het Handelscentrum van de Gelijkheidsborg.

Het bedrijf heeft meer dan 100 buitenlandse kopers, produceert hoofdzakelijk straatvegerborstels, de borstels van de sneeuwverwijdering, de borstel van de vloergaszuiveraar, strookborstel, oppoetsende borstels, industriële borstelrol, boorborstel, koeborstels, etc. Onze producten zijn in binnen- en buitenland welkom. Het bedrijf heeft opstellingsbureaus in Peking, Shanghai, en Hefei. Momenteel, heeft ons bedrijf de producten aan de bureaus van de economische en commerciële adviseur van de ambassade van 14 landen rond de wereld geïntroduceerd. Bovendien, het bedrijf heeft actief aan binnenlandse en internationale tentoonstellingen deelgenomen. In opeenvolgende jaren, won het bedrijf de toekenning van „top 10 Industriële Ondernemingen“ en „top 10 Uitvoerige Ondernemingen“ van de Chinese Basis van de borstelindustrie.
Het bedrijf heeft een industrie-universitair-onderzoek samenwerkingscentrum en een verenigd laboratorium, door samenwerking met het Instituut van Fysica In vaste toestand en Instituut van Intelligente Machines van Chinese Academie van Wetenschappen, Hefei-Universiteit van Technologie, Anhui-Universiteit, de Universiteit van Anhui Jianzhu, en bekende testende instellingen, en andere inspectiecentra gevestigd. Het bedrijf heeft een wetenschappelijk onderzoeksteam met een diepgaande theoretische stichting, een hoge technische geletterdheid, en sterke mogelijkheden van de onderzoekontwikkeling. De nadruk van het bedrijf is bij het onderzoek van fysieke en chemische eigenschappen van materialen en het vernieuwen en de optimalisering van het voorbereidingsproces van materialen. De producten van uitstekende kwaliteit van het bedrijf hebben de eigenschappen van hoge hardheid, slijtage-weerstand, en niet-brandbaarheid. Voorts heeft het bedrijf ook verscheidene nationale en provinciale zeer belangrijke wetenschappelijke onderzoeksprojecten ondernomen en een reeks octrooien met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten, met inbegrip van 37 gemachtigde uitvindingsoctrooien en 37 praktische octrooien verkregen. De uitstekende capaciteiten in productontwikkeling, ontwerp, en productie hebben stevige fundamenten voor productverkoop gelegd en de duurzame ontwikkeling van binnenlandse en buitenlandse handel verzekerd.

China Anhui Zhenda Brush Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1                China Anhui Zhenda Brush Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2                     China Anhui Zhenda Brush Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3China Anhui Zhenda Brush Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4China Anhui Zhenda Brush Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5China Anhui Zhenda Brush Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

Dienst

De Zhendaborstel is een industriële borstelfabrikant en een leverancier van de borstel van de douaneveger, de borstel van de vloergaszuiveraar, schuurmachine oppoetsende borstel, strookweatherproofing borstel, etc. De borstels kunnen in een brede waaier van grootte, en met een groot aantal varkenshaartypes, profielen, en houders worden verwerkt om diverse toepassingsvereisten te passen. Onze aangepaste eigenschap van het borstelontwerp zal u in het creëren van de perfecte borstel helpen om aan uw behoeften te voldoen, of u kleine hoeveelheden of groot vereist.

Contactgegevens