Bericht versturen
products

3 van het de Synthetische Wolwiel van PCs de Schoonmakende Borstel 19,2 Duim

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Anhui, China
Merknaam: Zhenda
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Zd-WC-009
Min. bestelaantal: 100 reeksen
Prijs: USD 9.2-10.5 Set
Verpakking Details: OPP-Verpakking, Karton of een andere Verpakking op de Behoefte van de Cliënt
Levertijd: 5-10 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 5000 Reeksen Één Week
Gedetailleerde informatie
Productnaam: 3 PCS-HET WIELborstels VAN DE WIELwol, HET SCHOONMAKENDE WRIJVINGSWIEL VAN HET SYNTHETISCHE WOLwiel Kleur: rood en zwarte
Productlengte: 19.2/15.5/10.8 duim Varkenshaargrootte: 9.4/6.4/1.57 duim
Pakket: OPP en Karton Toepassing: Autowiel en Versieringen het Schoonmaken
Fabrikant: Co. van de de Borstelindustrie van Anhuizhenda, Ltd De dienst: OEM/ODM
Hoog licht:

de schoonmakende borstel van het wolwiel 19

,

2 Duim

,

de borstel van het wolwiel 19


Productomschrijving

Producteigenschappen:

  • Diverse Grootte: De borstels van het wolwiel hebben verschillende grootte 3, die tevredenstellen met om het even welke het schoonmaken behoeften zijn. Zij kunnen wiel, motoren schoonmaken en maken het diep aan gemakkelijker in hard-bereikgebied. Groot voor wiel spokes, motorbaaien, deur tippen de deurposten, de bumpers, de openingen, de randen en de uitlaat enz.
  • De Borsteluitrusting van het Bendablewiel: U zult van de bendable wielborstel houden de „Lip“ te krijgen die rond de volledige rand loopt. Het kan diep in vat of achter spokes bereiken. Perfectioneer voor moeilijk te bereiken het schoonmaken van gebieden, kan gedetailleerde veelzijdigheid bereiken.
  • Perfecte Materialen: De de borsteluitrusting wordt van het wiel woolies wiel gemaakt van zachte synthetische wolvezel. De synthetische wolvezel is zacht, niet af te werpen en chemische bestand. Het dichte varkenshaar kan een hoop van zeepachtig water houden in de wielen te krijgen en het goede schoonmaken zonder enige schade aan de randoppervlakten te verstrekken. Dit van het micro- de borsteltoverstokje vezelwiel slingert wiel geen reinigingsmachine terug in uw gezicht dat een reusachtig voordeel over de stijve varkenshaaropties is.
  • Ergonomisch Handvat: Het handvat van wiel woolies borstels is dikker en flexibeler voor betere ergonomie. Het handvat van de wielborstel is behandeld met rood antisliprubber. Kan u helpen gemakkelijk te houden en verhoogt wrijving om het vallen in natte voorwaarden te verhinderen. Flexibel maar toch sterk handvat genoeg om een grotere rol te spelen.
  • Uitstekende Prestaties: De wiel woolies borstel heeft geen die metaaldelen, rubberborstelhoofden worden blootgesteld om vermijden krassend de wielen wanneer binnen geduwd. U kunt veiligheid uw auto zonder zich het ongerust maken over krassen en oppervlakte aan schade schoonmaken. De borstel van het wolwiel heeft antistatische eigenschappen, gemakkelijk om remstof, vuil, olie en ander schadelijk puin uit om het even welke oppervlakte te verwijderen.

 

 

Productgegevens:

Productnaam
3 PCS-HET WIELborstels VAN DE WIELwol, HET SCHOONMAKENDE WRIJVINGSWIEL VAN HET SYNTHETISCHE WOLwiel EN RANDborstels VOOR HET SCHOONMAKEN VAN WIELEN, RANDEN,
Beschikbare kleur
zwarte en rood
 
Type
Autowiel en Versieringen het Schoonmaken
 
Varkenshaarmateriaal
 
Synthetische Wol
 
Pakket
 
OPP en Kartons
 
Fabrikant
Co. van de de Borstelindustrie van Anhuizhenda, Ltd
Levertijd
 
5-7 dagen afterorder
 
De dienst
 
ODM/OEM
 

 

 

3 van het de Synthetische Wolwiel van PCs de Schoonmakende Borstel 19,2 Duim 0

3 van het de Synthetische Wolwiel van PCs de Schoonmakende Borstel 19,2 Duim 1

3 van het de Synthetische Wolwiel van PCs de Schoonmakende Borstel 19,2 Duim 2

Contactgegevens
Una Lee

Telefoonnummer : +86 17355617116

WhatsApp : +8617355617116